EXTRA UREN AFNEMEN 

Het is mogelijk om extra uren in de week af te nemen omdat u bijvoorbeeld langer door moet werken. Omdat wij niet met dagdelen werken maar met uren kan het zijn dat ouders soms op een dag dat ze bijvoorbeeld 6 uur afnemen 8 uur nodig hebben. Vaak is het geen probleem dat dit ’s morgens aan ons wordt doorgegeven of dat ouders ’s morgens of ’s middags bellen dat ze bijvoorbeeld iets langer moeten doorwerken. Het moet wel kunnen qua leidster inzet. Het kan ook voorkomen dat ouders een extra dag opvang nodig hebben. Wij horen minimaal graag een week van te voren of maximaal 3 dagen van te voren wanneer het kind dan extra komt. Het kan soms voorkomen dat ouders dit pas een dag van te voren weten als ze bijvoorbeeld extra moeten werken. Wij zullen er dan alles aan doen om het kind of kinderen dan toch te plaatsen.

Wel zijn wij ook afhankelijk van:

1. Groepsgrootte
2. Leidster inzet

Als de groep het niet toe laat zullen we u helaas nee moeten verkopen. Dus zorg ervoor het zo vroeg mogelijk bij ons aan te geven.

DAGEN RUILEN

Het is mogelijk om bij ons dagen te ruilen omdat bijvoorbeeld het werk van de ouders dit niet anders toelaat. Wij moeten dit wel een week van te voren weten om te kijken of de groep het toelaat. Dan kunnen wij dit ook op tijd aan de ouders laten weten. Als de groep volzit vinden wij wel dat ouders iets anders moeten kunnen regelen.

AFMELDEN

Bij ons kunt u uw kind voor 16.30uur afmelden als het de dag erop niet komt, deze dag word dan niet in rekening gebracht. Wordt dit pas later dan 16.30 uur bij ons gemeld dan zal de dag doorberekend worden. Als uw kind ziek is en uw belt het ’s morgens door dan word de dag wel gewoon berekend.

Kinderopvang opvang klazienaveen Gras