WELKOM

Op de vernieuwde site van Kindercentrum Klazienaveen. Op onze site vindt u informatie over ons Kindercentrum.

Bent u opzoek naar professionele,kleinschalige,betaalbare en flexibele kinderopvang, dan bent u bij ons aan het juiste adres Kindercentrum Klazienaveen biedt opvang aan kinderen van 8 weken tot 12 jaar.

Sinds 4 februari 2013 hebben wij onze deuren geopend binnen basisschool OBS de Planeet. We bieden dagopvang,buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal onder een dak. Elk kind is uniek en van waardevol en onschatbare waarde. Wij accepteren kinderen zoals ze zijn en wij hebben het vertrouwen in het vermogen van kinderen om zich zelf goed te kunnen ontwikkelen. Wij stimuleren de kinderen in hun dagelijkse activiteiten en bieden hen een stimulerende omgeving zodat uw kind kan groeien tot wie hij werkelijk is. Bij ons is er veel ruimte en tijd voor elk kind in een vertrouwde,liefdevolle, veilige en stimulerende omgeving. Voor een persoonlijke kennismaking kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor een afspraak.

Kinderopvang opvang klazienaveen
Kinderopvang opvang klazienaveen
Kinderopvang opvang klazienaveen

Tot ziens bij Kindercentrum Klazienaveen!

ELK KIND IS UNIEK

Elk kind is uniek, waardevol en van onvervangbare waarde. Wij accepteren kinderen zoals ze zijn en wij hebben vertrouwen in het vermogen van de kinderen. Dit vermogen wordt door ons gestimuleerd, zo kan een kind zijn en groeien tot wie hij werkelijk is.

Bij ons is er veel ruimte en tijd voor elk kind in een vertrouwde, liefdevolle, veilige en stimulerende omgeving.

KENNISMAKING

Voor een persoonlijke kennismaking kunt u telefonisch of per mail contact op nemen voor een afspraak.

Kijk hiervoor ook even naar ‘Ons Team’ en via ‘Contact’ kunt u ons bellen of een mail sturen voor meer informatie, een kennismakingsgesprek of directe aanmelding.

Kinderopvang opvang klazienaveen Gras