Kinderopvang opvang klazienaveen Tamara

Tamara Wilbers-Hemel

Eigenaresse/leidster

Mijn naam is Tamara Wilbers, ik ben 34 jaar en mede eigenaar van Kindercentrum Klazienaveen. Ik woon in Duitsland samen met mijn man Hendrik, onze drie kinderen Thom, Isabelle en Twan, en ons hondje Bo.

Na het afronden van mijn sociaal pedagogisch werker niveau 4 ben ik begonnen met de pabo, deze opleiding heb ik niet afgerond. Ik ben eerst werkzaam geweest als onderwijsassistent en kwam daarna in de kinderopvang terecht. Ik heb 5 jaar bij een kinderopvang gewerkt en toen besloten om dit voor mezelf te gaan doen. Het resultaat een Kindercentrum waar ik trots op ben.

Ik sta op de dagopvang groep en op de dinsdagochtend en donderdagochtend leid ik de peuterspeelzaal. Daarnaast hou ik me bezig met de financiële en administratieve taken en onderhoud ik de website.

Kinderopvang opvang klazienaveen Diana

Diana Hemel

Leidster

Mijn naam is Diana Hemel, ik ben 27 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Patrick in Klazienaveen, en wij hebben samen een zoontje, Mees. In 2018 heb ik mijn diploma sociaal agogisch werker niveau 4 gehaald, en in 2013 heb ik mijn opleiding sociaal agogisch werker niveau 3 afgerond. Ik heb de BBL (werken en leren) gedaan bij een kinderdagverblijf en heb daar veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Op 1 november 2014 ben ik met veel plezier begonnen bij Kindercentrum Klazienaveen.

Het leuke aan het werken bij Kindercentrum Klazienaveen is de afwisseling tussen kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

Ik vind het leuk om activiteiten te bedenken die aansluiten bij de ontwikkeling en de behoefte van de kinderen. Op deze manier leren en ontdekken kinderen steeds meer en krijgen ze vertrouwen in hun eigen kunnen. Ik vind het dan ook belangrijk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Bij Kindercentrum Klazienaveen worden de kinderen opgevangen in een huiselijke sfeer en is er zo voldoende aandacht voor alle kinderen.

Rosa

Rosa Heijnen

Leidster

Mijn naam is Rosa Heijnen, ik ben 21 jaar en woon in Nieuw-Schoonebeek. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om sportief bezig te zijn, ik voetbal in een dameselftal. Ook breng ik graag veel tijd door met mijn vriend, familie en vriendinnen.

Ik ben hier in september 2016 begonnen met stage lopen voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4. In september 2017 heb ik deze opleiding afgerond mede dankzij door dit bedrijf, waarbij ik mij heb kunnen ontwikkelen tot volwaardig leidster. Sindsdien ben ik hier met veel plezier aan het werk.

Het werken met de kinderen van Kindercentrum Klazienaveen doe ik met veel liefde en passie. De groei die het kind maakt in zijn ontwikkelingsproces is erg mooi om te zien en geeft veel voldoening. Energie, geduld en stimulatie worden op deze manier beloond.

U zult mij zowel tegen komen op de kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

Sharon

Sharon Robben-Jansen

Leidster

Hallo, bij deze wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Sharon Robben-Jansen en ik ben 34 jaar en woon in Emmerhout. Hier woon ik samen met mijn man Arjan en onze 2 kinderen Bas en Lotte. Ik heb SPW 3 en 4 gedaan omdat ik graag het onderwijs in wilde. Zoals jullie nu kunnen lezen is dit helaas niet gelukt. Gelukkig ben ik in de kinderopvang aan het werk gekomen.

Ik heb, voordat ik hier aan het werk ben gekomen, 3 jaar gewerkt bij  Kinderwereld (t’ Scheperke) in Emmen. Het werken met kinderen vind ik geweldig. Mijn motto is dan ook “Elk kind is uniek”. Ik wil graag mijn steentje bijdragen in de ontwikkeling van het kind.

Mijn hobby’s zijn: met stip op 1 mijn kinderen, verder houd ik veel van zwemmen, fietsen, naar de dierentuin gaan en freubelen in huis. Ik hoop zo een klein beetje een beeld van mijzelf te hebben gegeven. Mocht je nog meer over mij willen weten, schroom je dan niet en vraag het me. Ik hoop u graag terug te zien op de groep.

Kinderopvang opvang klazienaveen Gras